SleepyB-bloggen

Hva kan en Slyngevugge brukes til?

Hva kan en Slyngevugge brukes til?

En slyngevugge er en vugge som gir babyen din både omfavnelse og vugging. Med en slyngevugge blir det enklere å få babyen til å roe seg. Slyngevuggen er kjennetegnet ved at den er laget helt av stoff. Den har vanligvis en madrass i bunnen, men ingen fast bunn. Den myke stoffstrukturen i slyngevuggen omfavner babyen og gir trygghet.

Les mer
tiden etter fødsel

4. trimester - Tiden etter fødsel

For en nyfødt er overgangen til livet utenfor livmoren en stor omveltning. Den store, kalde verden er langt fra det varme og trygge miljøet som har vært babyens eneste hjem så langt. Denne første perioden utenfor livmoren kalles også det 4. trimester. Begrepet "4. trimester" beskriver overgangen fra fødselen og de første 12 ukene av babyens liv. I løpet av denne tiden må både babyen og foreldrene tilpasse seg det nye livet med en baby.
Les mer
Vuggemotor til slyngevugge

Vuggemotor til slyngevugge

Med en vuggemotor fra SleepyB kan du få hendene fri mens babyen ligger i slyngevuggen. En vuggemotor vugger din slyngevugge opp og ned i en rolig bevegelse. Disse vuggende bevegelsene minner babyen om tiden i mors mage. Slyngevuggen gir babyen naturlige vuggende bevegelser, som babyen vil elske både for korte og lengre hvil.
Les mer
baby i hengevugge

Kan babyen sove i en slyngevugge med det samme?

Hvor lenge kan babyen sove i slyngevuggen? 
Normalt kan en baby sove i en slyngevugge frem til rundt 2 års alderen, da de vanligvis blir for aktive til å sove komfortabelt i den. En aktiv baby kan lett kravle ut av slyngevuggen, derfor er det viktig å plassere den nær gulvet hvis babyen skulle forsøke å komme ut. Når de blir eldre enn to år, er de vanligvis for aktive til å sove i en slyngevugge. Dette er imidlertid bare en generell retningslinje, da barns søvnvaner varierer, og det er viktig å tilpasse seg babyens individuelle behov.
Les mer
Baby sover urolig

Baby sover urolig

Det kan være en utfordrende opplevelse når babyen sover urolig. Som nybakte foreldre kan det virke overveldende å finne løsninger for å få barnet til å sove bedre, tryggere og roligere. Men det finnes håp, og det handler om å finne den beste måten å hjelpe babyen til god søvn.

Les mer
tips for bedre søvn

Babyen sover ikke - Tips for å få babyen til å sove bedre

Det kan være en stor utfordring når babyen din ikke vil sove, både for deg og din partner. Det påvirker hverdagen og kan være vanskelig å håndtere. Derfor er det viktig å gjøre alt du kan for å skape gode og stabile søvnvaner for babyen din.

Les mer
Søvnbehov hos barn

Søvnbehov hos barn

Det er ingen tvil om at barn, spesielt de aller minste, trenger å sove mange timer hver eneste dag. Derfor er det viktig at du skaper de beste forholdene og optimale rammene for at barnet ditt kan få den søvnen det trenger.

Les mer

SleepyB's nyhetsbrev

Før opp din e-postadresse under og meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på nyheter:

*Ved å fullføre dette skjemaet, melder du deg på for å motta våre e-poster og kan når som helst melde deg av.