Vuggemotor til slyngevugge

Vuggemotor til slyngevugge

Vuggemotor til slyngevugge 

Hva er en vuggemotor?

Med en vuggemotor fra SleepyB kan du få hendene fri mens babyen ligger i slyngevuggen. En vuggemotor vugger din slyngevugge opp og ned i en rolig bevegelse. Disse vuggende bevegelsene minner babyen om tiden i mors mage. Slyngevuggen gir babyen naturlige vuggende bevegelser, som babyen vil elske både for korte og lengre hvil.
Vuggemotor fra SleepyB

Vuggemotoren fra SleepyB er designet med nordisk design og har en smart detalj. Motoren er utstyrt med en liten lampe som kan slås på i de sene nattetimene.

SleepyBs vuggemotor er den minste vuggemotoren på markedet. Den er derfor enkel å ta med seg, og tar ikke opp unødvendig plass hjemme.

Vår vuggemotor passer til de fleste slyngevugger på markedet, men den er spesielt utviklet for å passe perfekt sammen med SleepyBs slyngevugge og fjær. Vuggemotoren er testet for babyer som veier mellom 4 og 15 kg.

Motoren har flere hastigheter og kan stilles inn på tid. I tillegg er det en liten lampe innebygd i motoren, som kan lyse opp i mørket.

 SleepyBs vuggemotor er CE-godkjent og nøye testet. Motoren er stille. Du kan justere den til flere hastigheter slik at du kan finne den hastigheten som passer best for babyen din og dens behov. I tillegg kan den stilles inn på tid med den innebygde timen i motoren.

Når du kjøper en vuggemotor fra SleepyB følger det med en vuggemotor og en strømforsyning til motoren. I tillegg følger det med en karabinkrok og silikonbeskyttere for å henge opp vuggemotoren.

Vi tilbyr tilfredshetsgaranti på vår vuggemotor. Prøv den hjemme: Test den i hjemmet i 14 dager, hvis vuggemotoren ikke innfrir forventningene dine, kan den returneres, og du får pengene tilbake.

Vi har rask levering på produktene våre. Vi forstår at behovet for en slyngevugge kan oppstå raskt, og som foreldre til en utilfreds baby som kanskje har mageproblemer eller lignende og ikke kan finne ro til å sove, kan du ikke vente i flere dager på hjelp. Derfor streber vi etter lynrask levering og sender pakken din fra lageret vårt sentralt i Oslo.

Kjøp vuggemotoren her:

Kom raskt i gang med en slyngevuggepakke fra SleepyB. Når du bestiller en premiumpakke fra SleepyB, får du både en vuggemotor, en slyngevugge, en stativ m.m. Dermed har du alt du trenger for å komme i gang med å bruke slyngevuggen.

  |  

Flere innlegg